Je staat net klaar om je muur van een nieuw likje verf te voorzien als je ineens een scheurtje opmerkt in je pleisterwerk. Geen paniek: beschadigingen aan een muur of plafond komen in iedere woning voor. En pleisterwerk repareren doe je ook nog eens heel makkelijk zelf!

Scheuren in pleisterwerk repareren doe je aan de hand van een aantal simpele stappen. We vertellen je graag hoe je dit aanpakt.

Je muur of plafond met spachtelputz glad maken? Met dit efficiƫnte stappenplan leer je zelf hoe jij spachtelputz glad moet stucen. Ook vertellen we je graag meer over de voordelen van spachtelputz en de bijbehorende kosten. Liever zekerheid en het door een professional glad laten stucen? Dan staan we graag voor je klaar.

Mooi glad pleisterwerk op de muur of het plafond kan een flinke aanwinst zijn voor je woning. Het geeft de inrichting niet alleen een strakke, frisse uitstraling, ook kunnen scheurtjes en barstjes in een gepleisterde wand eenvoudig gerepareerd worden. Toch zitten er, naast de vele voordelen, ook nadelen aan deze afwerking. Ben je van plan om je wand of plafond af te werken met glad pleisterwerk, dan zijn dit de aandachtspunten.

Bij het stucen van muren denk je waarschijnlijk meteen aan binnenmuren. Maar wist je dat steeds meer mensen ook hun gevel of andere buitenmuren laten stucen? Een gestuukte buitenmuur is stijlvol, strak en helemaal van nu. Bovendien is het buitenstucwerk ook nog eens heel functioneel. Het beschermt je gevel namelijk tegen verschillende weersinvloeden. Denk jij erover om je buitenmuur te stucen? Wij geven je de voor- en nadelen.

Voor een klant in Veldhoven is 040 Stukadoor uit Eindhoven gevraagd de complete bovenverdieping te voorzien van stucwerk. Het gaat hier om een oude woning. Omdat allemuren waren voorzien van granol is er besloten om 040 Stukadoor uit Eindhoven alle muren strak gestuct op te leveren.

  • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
  • pijler-spachtelputz-1
  • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2022 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.