Nieuwbouw & restauratie

Wilt u uw woning of bedrijfspand verbouwen, renoveren of (deels) restaureren? Of kiest u voor een nieuwbouwhuis? Uw huis of kantoor, nieuw of bestaand, is pas af als de muren strak en verzorgd afgewerkt zijn. Zelfs een badkamer stucen is tegenwoordig veel voorkomend. Welke soort wandafwerking u ook kiest, een vakkundige toepassing maakt het verschil.

Stucwerk bij nieuwbouw en verbouwingen

Hoe zorgvuldiger de muren zijn afgewerkt in uw woning, hoe prettiger de totale uitstraling (en hoe groter het woongenot!). Kiest u voor superstrakke wanden? Dan brengen we graag pleisterwerk voor u aan. Ook dekt een goed aangebrachte pleisterlaag zwakke plekken en scheuren af, bijvoorbeeld in een nieuwbouwhuis. Als u liever sierpleister op de muur ziet, zoals spachtelputz, bent u bij ons eveneens aan het goede adres. Strak of korrelig, sier- of marmerpleister; wat u ook kiest, ons werk kenmerkt zich door het hoogwaardige eindresultaat. Uw huis is als nieuw. Inclusief, waar nodig en gewenst, het schilderwerk. Of het nu gaat om een badkamer muur glad laten maken door te stucen of stucwerk buiten zoals een buitenmuur stucadoren.

Restauratie stucwerk, muur tot plafond stucen

Woont of werkt u in een oud gebouw of een monumentaal pand? Dan wilt u juist de oude stijlkenmerken behouden. We kunnen het (decoratieve) pleisterwerk op de muren en plafonds in de oorspronkelijke staat voor u terugbrengen door het te restaureren of te reconstrueren. Daarnaast herstellen we beschadigde of verdwenen ornamenten en lijstwerk. Tot slot brengen we nieuw stucwerk aan in historische stijl, in oude en nieuwe panden. Ook aan de buitenkant van het huis kunnen we stucen. Uiteraard volledig naar uw wens, met of zonder lijstwerk en, als u dat wenst, inclusief de schilder- en texwerkzaamheden.

Kosten stucadoor

Wilt u de kosten van een huis of muur stucen door een stucadoor weten of de prijzen van plafond stucwerk? Voor de prijs kunt u een offerte opvragen. Wilt u meer weten over (spoed)reparaties of onderhoud? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040stucadoor.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Johan Olislagers

  Reparatiewerk

  Na de aankoop van ons huis wouden we diverse reparaties laten uitvoeren aan ons stucwerk. Volgens 040 stukadoor was dit geen probleem omdat dit pleisterwerk is. We hebben zowel wanden, plafonds en lijsten laten bijwerken en dit is ook allemaal netjes opgeschuurd zodat de schilders van 040schilder dit vervolgens mooi konden texspuiten. Beide klussen naar volledige tevredenheid uitgevoerd. Bedankt.

  Michiel

  Top stukadoor die onze zelf gemaakte zolder glad heeft gestukt.
  Vakwerk, super strak en....goedkoop!
  Aanrader!

  Herman Smeets

  040 Stukadoor laten komen voor een offerte voor een huis te stuken, prijs was goed, gevoel ook. Werk perfect opgeleverd. Niks als lof. Ik raad deze jongens aan iedereen aan. Gr. Herman

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×