Nieuwbouw & restauratie

Wilt u uw woning of bedrijfspand verbouwen, renoveren of (deels) restaureren? Of kiest u voor een nieuwbouwhuis? Uw huis of kantoor, nieuw of bestaand, is pas af als de muren strak en verzorgd afgewerkt zijn. Zelfs een badkamer stucen is tegenwoordig veel voorkomend. Welke soort wandafwerking u ook kiest, een vakkundige toepassing maakt het verschil.

Stucwerk bij nieuwbouw en verbouwingen

Hoe zorgvuldiger de muren zijn afgewerkt in uw woning, hoe prettiger de totale uitstraling (en hoe groter het woongenot!). Kiest u voor superstrakke wanden? Dan brengen we graag pleisterwerk voor u aan. Ook dekt een goed aangebrachte pleisterlaag zwakke plekken en scheuren af, bijvoorbeeld in een nieuwbouwhuis. Als u liever sierpleister op de muur ziet, zoals spachtelputz, bent u bij ons eveneens aan het goede adres. Strak of korrelig, sier- of marmerpleister; wat u ook kiest, ons werk kenmerkt zich door het hoogwaardige eindresultaat. Uw huis is als nieuw. Inclusief, waar nodig en gewenst, het schilderwerk. Of het nu gaat om een badkamer muur glad laten maken door te stucen of stucwerk buiten zoals een buitenmuur stucadoren.

Restauratie stucwerk, muur tot plafond stucen

Woont of werkt u in een oud gebouw of een monumentaal pand? Dan wilt u juist de oude stijlkenmerken behouden. We kunnen het (decoratieve) pleisterwerk op de muren en plafonds in de oorspronkelijke staat voor u terugbrengen door het te restaureren of te reconstrueren. Daarnaast herstellen we beschadigde of verdwenen ornamenten en lijstwerk. Tot slot brengen we nieuw stucwerk aan in historische stijl, in oude en nieuwe panden. Ook aan de buitenkant van het huis kunnen we stucen. Uiteraard volledig naar uw wens, met of zonder lijstwerk en, als u dat wenst, inclusief de schilder- en texwerkzaamheden.

Kosten stucadoor

Wilt u de kosten van een huis of muur stucen door een stucadoor weten of de prijzen van plafond stucwerk? Voor de prijs kunt u een offerte opvragen. Wilt u meer weten over (spoed)reparaties of onderhoud? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040stucadoor.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  N Populiers

  Stucen begane grond Sint Michielsgestel

  Afgelopen week door de 040 stucadoors uit Eindhoven/Veldhoven onze hele beneden verdieping laten stucadoren. We hebben gekozen voor pleisterwerk. Het stucwerk is dusdanig strak gemaakt dat wij het eenvoudig zelf konden schilderen. Het eindresultaat is prachtig. Wij danken Frank en Christiaan voor het geleverde vakwerk en raden deze aan iedereen aan.

  Ruud

  Stucen 3x slaapkamer

  Wij zijn erg blij met het stucwerk van 040 stukadoor. Netjes afgeplakt, en naderhand toen het werk klaar was ook keurig opgeruimd. Mooi werk geleverd voor een goede prijs. Dank.

  Linda

  Na lekkage plafond gemaakt

  Na een lekkage in een flat boven ons gebeld voor een reparatie in Eindhoven. Badkamer plafond opnieuw laten stucen en texen door firma 040 stukadoor. Keurig netjes ondanks dat het een volle badkamer was.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×