Pleisterwerk & Sierpleister

Goed verzorgd stucwerk draagt in grote mate bij aan de uitstraling van uw huis en uw inrichting. 040 Stucadoor zorgt ervoor dat alle muren en plafonds in uw huis gelijkmatig en naar uw wens worden afgewerkt.

Pleisterwerk binnen of buiten

Wilt u een strakke afwerking van een muur, een plafond of uw buitengevel? Dan kiest u voor pleisterwerk. Binnen in huis kunnen we pleisterwerk in principe op elke ondergrond voor u aanbrengen, bijvoorbeeld in uw woonkamer of boven de tegels in uw badkamer. Pleisterwerk is een natuurproduct, waardoor het nooit helemaal gelijkmatig droogt. Daarnaast heeft het enkele andere nadelen. Voor een egaal resultaat is het daarom belangrijk de muur of het plafond te schilderen of texen. Als u dat wenst, verzorgen we de totale afwerking, inclusief het tex- of schilderwerk. Een muur pleisteren zorgt ook voor een degelijke ondergrond als u muren wilt behangen of een sierpleister tegen de wand wilt. Ook uw gevel bepleiseren of uw plafond pleisteren is mogelijk. We kunnen onder andere een sierpleister, korrelpleister of structuurpleister aanbrengen. Het stucen van een buitenmuur heeft natuurlijk zijn voor en nadelen.

Sierpleister

Sierpleister geeft uw muren een mooie, korrelige afwerking. We brengen een laagje hars gelijkmatig aan op de muren. Hierin is een korrelstructuur te zien. U kunt zelf bepalen welke grootte de korrels hebben. Ook kunt u sierpleister in een vooraf gekozen kleur laten aanbrengen zodat de wanden niet meer hoeven te worden geschilderd. U hebt de keuze uit meerdere soorten sierpleister. Een van de meest gebruikte vormen is spachtelputz.

Marmerpleister

Wilt u één of meerdere muren een exclusieve en luxe uitstraling geven? Dan is marmerpleister een geschikte optie. U hebt de keuze uit diverse verschillende effecten en kleuren: geborsteld staal, natuursteen of een chique, rustige afwerking met bijvoorbeeld parelmoer. Marmerpleisters worden aangebracht op een gladde ondergrond, meestal op pleisterwerk. Voor het aanbrengen van marmerpleister is een aparte techniek vereist. We bewegen de spaan daarbij in een onregelmatig patroon, zodat een unieke, natuurlijke uitstraling wordt verkregen.

Wilt u de kostprijs van pleisterwerken weten? Voor de prijzen van pleisterwerken, kunt u hier een offerte opvragen. Wilt u meer weten over dakbedekking of lichtkoepels? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040stucadoor.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Hans

  040 Stucadoor, puik werk, blij met de nieuw gestucte wanden in onze woonkamer. Thanx

  Herman Smeets

  040 Stukadoor laten komen voor een offerte voor een huis te stuken, prijs was goed, gevoel ook. Werk perfect opgeleverd. Niks als lof. Ik raad deze jongens aan iedereen aan. Gr. Herman

  Rob Verharen

  Keuken totaal verbouwen

  Voor het verbouwen van onze complete keuken hebben wij in eerste instantie 040 loodgieter benaderd, gedurende het gesprek bleek dat deze in elke talk van de bouw actief zijn met gespecialiseerde vakmensen. We hebben uiteindelijk besloten om de hele verbouwing te gunnen aan de 040 groep. Dus ook 040 stukadoor werd ingeschakeld. Christiaan en Max hebben echt vakwerk geleverd, zoals ze zelf zegen de firma vlak en strak. Wij zijn over de gehele verbouwing zeer tevreden en kregen ook van het keukenbedrijf complimenten over de voorbereiding van 040 stukadoor. Echt een aanrader voor zorgeloos verbouwen. Jonge aardige vakmensen.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×