Spachtelputz

Een korrelige structuur

040 Stukadoor is gespecialiseerd in het aanbrengen van sierpleisters als spachtelputz. Spachtelputz zorgt voor een korrelstructuur op uw muren. Het bestaat uit marmerkorrels en een harslaag. U bepaalt zelf welke grootte de korrels hebben. We kunnen spachtelpoets oftewel spachtelputz voor u aanbrengen in vrijwel iedere gewenste kleur, zodat de muren niet meer hoeven te worden geschilderd of getext. Spachtelputz kan op de muren van een nieuwbouw of wanneer het bijgewerkt moet worden kunnen we uw spachtelputz ook repararen.

Stucwerk buiten

Ook buitenshuis neemt 040 Stukadoor u werk uit handen. Spachtelputz kenmerkt zich door zijn stevigheid en kan ook op buitenmuren worden toegepast, dit heeft enkele voor en nadelen. Daarnaast kunnen we de buitenmuren van uw huis voor u cementeren. Hiermee krijgen de muren een egale, (meestal) grijze kleur en werken we oneffenheden weg.

Wilt u meer weten over dakisolatie? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040stucadoor.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Rob Verharen

  Keuken totaal verbouwen

  Voor het verbouwen van onze complete keuken hebben wij in eerste instantie 040 loodgieter benaderd, gedurende het gesprek bleek dat deze in elke talk van de bouw actief zijn met gespecialiseerde vakmensen. We hebben uiteindelijk besloten om de hele verbouwing te gunnen aan de 040 groep. Dus ook 040 stukadoor werd ingeschakeld. Christiaan en Max hebben echt vakwerk geleverd, zoals ze zelf zegen de firma vlak en strak. Wij zijn over de gehele verbouwing zeer tevreden en kregen ook van het keukenbedrijf complimenten over de voorbereiding van 040 stukadoor. Echt een aanrader voor zorgeloos verbouwen. Jonge aardige vakmensen.

  N Populiers

  Stucen begane grond Sint Michielsgestel

  Afgelopen week door de 040 stucadoors uit Eindhoven/Veldhoven onze hele beneden verdieping laten stucadoren. We hebben gekozen voor pleisterwerk. Het stucwerk is dusdanig strak gemaakt dat wij het eenvoudig zelf konden schilderen. Het eindresultaat is prachtig. Wij danken Frank en Christiaan voor het geleverde vakwerk en raden deze aan iedereen aan.

  Hans

  040 Stucadoor, puik werk, blij met de nieuw gestucte wanden in onze woonkamer. Thanx

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×