Over ons

Al het stucwerk

Stucadoor gezocht? Is het stucwerk aan vervanging toe? Wilt u in uw nieuwe huis spachtelputz op de muren? Of wilt u het plafond van uw monumentale kantoorvilla in de oorspronkelijke staat terugbrengen? 040 Stucadoor biedt de oplossing die u zoekt. In Eindhoven en de hele regio eromheen. U belt 040-2051882 en één van onze ervaren stukadoors maakt graag een afspraak met u. Wij zijn gespecialiseerd in:
Pleisterwerk & sierpleister
Spachtelputz
Nieuwbouw & restauratie

Vakwerk van ervaren stukadoors regio Eindhoven

Stukadoors gevraagd? Voor een strak gestucte muur of een gelijkmatig afgewerkt plafond is toewijding en ervaring nodig. Daarvoor klopt u bij 040 Stukadoorsbedrijfs aan. We leveren vakwerk en garanderen dat het stucwerk, ook na het schilderen of texen, er perfect uitziet. We werken met een vaste groep ervaren stukadoors.

Binnen & buiten

U kunt 040 Stukadoor inzetten voor alle stucwerkzaamheden. Pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz, marmerpleisteren enzovoort. In nieuwbouw of bestaande (monumentale) panden. Binnen, als het gaat om stucwerk of spachtelputz, of buiten, waar we de muren voor u kunnen cementeren. En, indien gewenst, verzorgen we de totale afwerking, inclusief het tex- of schilderwerk. voor al het stukwerk bent u bij dit stucadoorsbedrijf uit Eindhoven aan het juiste adres.

Andere klussen?

Hebt u nog een andere vakman nodig voor klus-, bouw- of renovatiewerkzaamheden aan uw huis of bedrijfspand? Bijvoorbeeld een timmerman, stukadoor, loodgieter of schilder? Ook dan belt u ons op 040-2051882. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,3

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 9,3. Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×