Bij 040 stucadoors staan wij ten alle tijden klaar om u te helpen met stucwerk voor uw bedrijfspand, woning of andere panden in de regio Valkenswaard! Wij hebben hét vakmanteam klaarstaan om u hierin te assisteren.

Stucadoor Valkenswaard, wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven team van vakmannen in het kader van stucwerk in Valkenswaard. Wij garanderen u dat al onze werkzaamheden er, ook na schilderwerk of tex-werk, er 100% naar tevredenheid uit komt te zien. Kortom, u bent op het juiste adres bij ons! Wij hebben op dit moment drie diensten met betrekking tot stucwerk wat wij voor onze klanten uitvoeren.

Pleisterwerk Stucadoor Valkenswaard

Wanneer wij pleisterwerk voor u doen, dan zorgen wij ervoor dat uw muren er gelikt en netjes afgewerkt uit komen te zien. Deze stijl geeft een professionele strakke uitstraling en is toepasbaar bij elke ondergrond. Het is wel een natuurlijk product, wat betekent dat het drogen van de muur niet gelijkmatig zal verlopen. Uiteraard verzorgen wij ook tex-werk of schilderwerk, wat ervoor zorgt dat het netjes egaal afgewerkt is.

Sierpleister stucwerk Valkenswaard

Ook voor sierpleister staan wij klaar in Valkenswaard. Deze term houdt in dat uw muren korrelig zullen afwerkt, alsnog professioneel! Bij deze stijl van stucwerk kunt u zelf bepalen wat de kleur en grootte van de gebruikte korrels zal zijn. Oftewel, perfect afgewerkt naar uw wensen. Wanneer er tijdens het sierpleister stucwerk al gekozen is voor een kleur, dan worden schildertaken die achteraf nog moeten gebeuren overbodig!

Marmerpleister stucwerk Valkenswaard

Als laatste dienst bieden wij ook marmerpleister aan. Dit is een luxe, exclusievere stijl van stucwerk waarbij materialen zoals natuursteen, staal of parelmoer gebruikt wordt. Oftewel, een stijl perfect voor degene die een apartere, nieuwe stijl zoeken voor bij hun muren!

Bij het toepassen van marmerpleister bij uw muren, moet er wel worden gezorgd dat er een gladde ondergrond aanwezig is.

Overig gerelateerde klussen

Als u nog andere klussen hebt lopen rondom uw huis, dan kunt u ook bij 040 stucadoors terecht. Wij hebben namelijk ook loodgieters, timmermannen en schilders in dienst!

U kunt hieronder vrijblijvend het offerte formulier invullen om een schatting te krijgen van de kosten die bij uw stucwerk komen kijken. Wij zijn ook bereikbaar middels ons contactformulier. Wij hebben ook een e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefoonnummer beschikbaar 040-2051882

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Ongeldige invoer
  Voeg één afbeelding toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
 9. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
 • pijler-spachtelputz-1
 • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.