Glad stucwerk door 040 stucadoor voor een lichte moderne zolder

Via 040 klusbedrijf kregen wij 040 stucadoor de opdracht om in een woonhuis in Waalre de compleet verbouwde zolderetage volledig van stucwerk te voorzien. De zolder bestond uit twee kamers met twee nieuwe dakkapellen en een overloop met daarin een inloopdouche.

In samenspraak met 040 stucadoor en de klant werd er gekozen voor spiegelglad stucwerk dit om de zolder een moderne en lichte uitstraling te geven.

Lees verder

Na het inmeten van de plafonds, wanden en gipsplaten, konden we 040 stucadoor een passende offerte aanbieden. Na goedkeuring van de offerte werden we direct ingepland om de zolder aan te pakken. Omdat het een totaal gerenoveerde zolderetage was, konden we 040 stucadoor meteen aan de slag met het aanbrengen van het stucwerk, wel moesten we op sommige plaatsen de muur egaliseren en voorstrijken met voorstrijkmiddel. Omdat het stucen van ruimtes best wat troep afgeeft, hebben we 040 stucadoor de trap naar de zolder en de vloeren afgedekt met stucloper.

Professionele stucadoors en professioneel materiaal


Nadat 040 stucadoor alle muren en plafonds gecontroleerd en waterpas gezet hadden, werden de eindlatten op de muren bevestigd. De professionele stucmortel werd klaargemaakt en met het spaarbord grof op de muur gezet. Met een rei werd het geheel weer glad getrokken om het overtollige gips er af te schrapen. Na ongeveer een uur wachten was de buitenste stuclaag redelijk aan het indrogen en kon het plafond en konden we 040 stucadoor de muren met een houten plakspaan dichtschuren.

Afwerken en droogtijd stucwerk

Omdat deze klus voor 040 stucadoor midden in de zomer gepland stond, was de droogtijd heel snel en konden we de afwerklaag direct aanbrengen. Om de hoeken zo strak mogelijk te krijgen hebben we hoekprofielen aangebracht. De afwerklaag werd vakkundig aangebracht en met de rei hebben onze specialistische stucadoors de muren spiegelglad getrokken. De laatste bewerkingen voor het perfecte gladde eindresultaat door 040 stucadoor was de muren en schuine plafonds na te schuren met een schuurbord en met de pleisterspaan het geheel opwrijven zodat echt alle oneffenheden verdwenen waren. De klant was heel erg tevreden met het eindresultaat.

Wat we niet in de hand hadden was de droogtijd. Een voordeel was dat dit project in de zomer was gepland en het buiten niet vochtig was. Normaliter staat er één dag droogtijd per millimeter aangebracht stuc, maar door de ideale weersomstandigheden was de natuurlijke droogtijd sneller dan verwacht.

040 Stucadoor Eindhoven

 • Technisch advies reparatie van uw stucwerk
 • Goed, snel strak betaalbaar stucwerk
 • Perfect stucwerk voor een waardevermeerdering van uw huis
 • Professioneel stucwerk, dient ook als basis ondergrond voor muurverf, behang etc.
 • Strakke afwerking voor jarenlang plezier
 • Diverse pleisterwerken
 • Sierpleister: spachtelputz, rustiekputz of granol
 • Decoratief stucwerk zoals o.a.; sierlijsten, rozetten, sierschouwen, consoles, pilaren en pilasters
 • Tex-spuiten binnen en buiten
 • Professionele werkwijze
 • Betrouwbare vakmannen
 • Werkend vanuit Regio Eindhoven
 • Jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie
Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Heer Wolfs

Spachtelputz aanbrengen

Door 040 stukadoor 1 wand opnieuw laten voorzien van spachtelputz in kleur. Ze hebben eerst de wand glad gemaakt en daarna de spachteputz opgebracht. Daarnaast ons ook voorzien van kleuradvies. Wij zijn erg tevreden en kunnen 040 stukadoor aan iedereen aanraden.

Start jouw project

Stucadoor nodig voor jouw project?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,3

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 9,3. Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×