Gaat u voorkeur uit naar een stevige en korrelige afwerking van uw muren? Dan is spachtelputz, een van de meest gebruikte vormen van sierpleister een goede keuze voor u.

Een korrelige structuur

040 Stukadoor is gespecialiseerd in het aanbrengen van sierpleisters als spachtelputz. Spachtelputz zorgt voor een korrelstructuur op uw muren. Het bestaat uit marmerkorrels en een harslaag. U bepaalt zelf welke grootte de korrels hebben. We kunnen spachtelpoets oftewel spachtelputz voor u aanbrengen in vrijwel iedere gewenste kleur, zodat de muren niet meer hoeven te worden geschilderd of getext. Spachtelputz kan op de muren van een nieuwbouw of wanneer het bijgewerkt moet worden kunnen we uw spachtelputz ook repararen.

Stucwerk buiten

Ook buitenshuis neemt 040 Stukadoor u werk uit handen. Spachtelputz kenmerkt zich door zijn stevigheid en kan ook op buitenmuren worden toegepast, dit heeft enkele voor en nadelen. Daarnaast kunnen we de buitenmuren van uw huis voor u cementeren. Hiermee krijgen de muren een egale, (meestal) grijze kleur en werken we oneffenheden weg.

Wilt u meer weten over dakisolatie? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
 • pijler-spachtelputz-1
 • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.