Indien u opzoek bent naar een professionele stucadoor in de omgeving van Veldhoven, dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bij 040 Stucadoors hebben een professioneel team van vakmannen klaarstaan om u te helpen met al uw stucwerk. Zij kunnen garanderen dat uw stucwerk er perfect uit komt te zien. Hiervoor bieden wij drie diensten aan die sterk afhankelijk zijn van ervaring en vakmanschap.

Pleister stucwerk Veldhoven

Pleisterwerk houdt simpel gezegd in, het gelijkmatig en strak afwerken van uw muren, plafonds en gevels. Het fijne van dit stucwerk is dat het toepasbaar is bij elke ondergrond van uw muren die stucwerk vereisen. Het is een natuurlijk product, wat inhoudt dat er middels schilderwerk of tex-werk achteraf moet worden gezorgd dat het egaal afgewerkt wordt. Het droogt namelijk niet gelijkmatig.

Sierpleister stucwerk Veldhoven

Middels sierpleister stucwerk kunnen wij ervoor zorgen dat uw muur een korrelige afwerking krijgt middels een aangebrachte hars laag aan uw muren, gevels of plafonds. De korrelgrootte kunt u zelf bepalen, samen met de kleur die toegepast moet worden. Aangezien er al een kleur aangebracht kan worden, hoeft u geen schilderwerk meer te regelen. De meest gebruikte vorm van sierpleister is Spachtelputz.

Marmerpleister stucwerk Veldhoven

Indien u opzoek bent naar een luxe en meer exclusieve uitstraling van uw muren, dan kan marmerpleister een zeer geschikte keuze zijn voor u. Bij marmerpleister kunnen wij gebruik maken van geborsteld staal, parelmoer of natuursteen, afhankelijk van wat u wilt en wat past bij uw ruimte. Om marmerpleister te verwerken, is er een gladde ondergrond nodig bijvoorbeeld pleisterwerk.

Restauratie en nieuwbouw Veldhoven

Ook kunnen wij u helpen met de restauratie van uw pand of woning en eventueel nieuwbouw. Wij staan klaar voor u om in de omgeving Veldhoven uw muren strak af te werken door gebruik te maken van de drie eerder genoemde technieken. Afhankelijk van uw wensen zullen wij zorgen voor een perfect resultaat.

Indien u nog oude stijlen verwerkt hebt in uw woning en deze wilt behouden, dan houden we hier rekening mee. Eventueel kunnen wij oude lijstwerken en ornamenten herstellen en stucwerk toevoegen in een oudere stijl.

Kosten voor stucwerk

Indien u geïnteresseerd bent in stucwerk in de omgeving van Veldhoven, dan horen wij graag van u. Wij zijn bereikbaar via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons telefoonnummer 040-2051882. U kunt hieronder ook vrijblijvend een offerte aanvragen middels ons offerte aanvraag formulier.

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Ongeldige invoer
  Voeg één afbeelding toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
 9. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 

 • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
 • pijler-spachtelputz-1
 • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.