Voor een klant in Veldhoven is 040 Stukadoor uit Eindhoven gevraagd de complete bovenverdieping te voorzien van stucwerk. Het gaat hier om een oude woning. Omdat allemuren waren voorzien van granol is er besloten om 040 Stukadoor uit Eindhoven alle muren strak gestuct op te leveren.

040stucadoor Veldhoven

Nadat 040 Stukadoor alle muren en plafonds gecontroleerd en waterpas gezet hadden, werden de eindlatten op de muren bevestigd. Omdat de muren en plafonds nogal ongelijk waren hebben we 040 Stukadoor bij sommige muren stucgeleiders geplaatst om het gips (stuc) gelijkmatig te kunnen opzetten en met een rei het geheel uit te kunnen rapen (uitvlakken). Dit om de muren en plafonds weer super strak te krijgen. Door het vakkundig raapwerk van 040 Stukadoor is de hele bovenverdieping nu voorzien van super strakke en gladde muren en plafonds. In de toekomst kan de klant de muren eventueel nog voorzien van sierpleister, behang of tex.

Om de hoeken zo strak mogelijk te krijgen heeft 040 Stukadoor hoekprofielen aangebracht. De afwerklaag werd vakkundig aangebracht en met de rei hebben onze specialistische stucadoors de muren spiegelglad getrokken. De laatste bewerkingen voor het perfecte gladde eindresultaat door 040 Stukadoor was de muren en schuine plafonds na te schuren met een schuurbord en met de pleisterspaan het geheel opwrijven zodat echt alle oneffenheden verdwenen waren. De klant was heel erg tevreden met het eindresultaat.

040 Stukadoor uit Eindhoven zorgt voor alles.
040 Stukadoor voor: advies, schuurwerk, strak pleisterwerk, spachtelputz, sierlijstwerken, ornamenten, sierpleister, cementeren, tex-spuiten en meer… Bij alle klussen zorgt 040 Stukadoor uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Stukadoor uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Stukadoor is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast stucwerk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, loodgieter- en kluswerk.

  • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
  • pijler-spachtelputz-1
  • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.