040stucadoor Veldhoven

Voor een klant in Veldhoven is 040 Stucadoor uit Eindhoven gevraagd de complete bovenverdieping te voorzien van stucwerk. Het gaat hier om een oude woning. Omdat alle muren waren voorzien van granol is er besloten om 040 stucadoor uit Eindhoven alle muren strak gestuct op te leveren.

Nadat 040 Stucadoor alle muren en plafonds gecontroleerd en waterpas gezet hadden, werden de eindlatten op de muren bevestigd. Omdat de muren en plafonds nogal ongelijk waren hebben we 040 Sucadoor bij sommige muren stucgeleiders geplaatst om het gips (stuc) gelijkmatig te kunnen opzetten en met een rei het geheel uit te kunnen rapen (uitvlakken). Dit om de muren en plafonds weer super strak te krijgen. Door het vakkundig raapwerk van 040 Stucadoor is de hele bovenverdieping nu voorzien van super strakke en gladde muren en plafonds. In de toekomst kan de klant de muren eventueel nog voorzien van sierpleister, behang of tex.

Om de hoeken zo strak mogelijk te krijgen heeft 040 Stucadoor hoekprofielen aangebracht. De afwerklaag werd vakkundig aangebracht en met de rei hebben onze specialistische stucadoors de muren spiegelglad getrokken. De laatste bewerkingen voor het perfecte gladde eindresultaat door 040 Stucadoor was de muren en schuine plafonds na te schuren met een schuurbord en met de pleisterspaan het geheel opwrijven zodat echt alle oneffenheden verdwenen waren. De klant was heel erg tevreden met het eindresultaat.

040 Stucadoor uit Eindhoven zorgt voor alles.
040 Stucadoor voor: advies, schuurwerk, strak pleisterwerk, spachtelputz, sierlijstwerken, ornamenten, sierpleister, cementeren, tex-spuiten en meer… Bij alle klussen zorgt 040 Stucadoor uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Stucadoor uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Stucadoor is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast stucwerk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, loodgieter- en kluswerk.

  • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
  • pijler-spachtelputz-1
  • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2019 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 5/ 5 based on 1 9 ratings.