Bent u opzoek naar een stucadoor in de regio Helmond? Wij bij 040 stucadoors helpen u graag, Wij hebben een vast team van ervaren stucadoors die u kunnen helpen met alle werkzaamheden bij uw pand. Hierbij wordt gegarandeerd dat, ook na texen of schilderen, het stucwerk er perfect uit zal zien. Het kan moeilijk zijn om een strak gestucte of een plafond die overal gelijk is afgewerkt te maken. Dit vergt vakmanschap en ervaring. Wij kunnen u helpen met drie diensten:

Stucadoor pleisterwerk

Wanneer u opzoek bent naar een strakke, nette en gelijkmatige afwerking van uw muur, buitengevel of plafond, dan is pleisterwerk voor u! Het is mogelijk om pleisterwerk aan te brengen bij elke ondergrond zoals bij de muren van uw badkamer of woonkamer. Dit is een natuurlijk product met als gevolg dat het droogproces niet gelijkmatig verloopt. Hiervoor zal, om het egaal af te werken, schilderwerk of tex-werk plaats moeten vinden om uw muur of plafond netjes af te werken.

Stucadoor sierpleister

Sierpleister zorgt ervoor dat uw muur een korrelige, scherpe afwerking krijgt. Middels een laag hars die wordt aangebracht aan uw muur of plafond, komt een korrelstructuur tot leven, waarbij u zelf de grootte van deze korrels kunt bepalen en de kleur. Dan hoeft u ook de wanden niet meer te schilderen. Één van de meest populaire varianten van sierpleister is spachtelputz.

Stucadoor marmerpleister

Indien u een exclusieve en luxe uitstraling wilt voor uw muren, dan kan marmerpleister veel voor u betekenen. Onder marmerpleister vallen verschillende kleuren en effecten, namelijk natuursteen, geborsteld staal of parelmoer. De marmerpleister vereist een gladde ondergrond zoals pleisterwerk.

Het aanbrengen van deze stijl vereist een aparte techniek. Wij zullen ervoor zorgen dat er middels marmerpleister een unieke en natuurlijk uitstraling bereikt wordt voor uw muren.

Nieuwbouw & restauratie

Wij bij 040 Stucadoors verzorgen ook nieuwbouw en restauratie voor u. Uw nieuwe of al bestaande kantoor en huis zijn pas klaar wanneer de muren verzorgt en strak afgewerkt zijn. Middels de eerdere drie methoden namelijk pleisterwerk, sierpleister en marmerpleister kunnen wij uw nieuwbouwhuis perfect afwerken naar uw wensen. Ook kunnen wij, indien er oude stijlkenmerken zijn, deze perfect voor u behouden. Wij kunnen beschadigde of verdwenen lijstwerken en ornament herstellen en nieuw stucwerk aanbrengen in een historische oude stijl.

Kosten van stucwerk

Wij informeren u graag over de kosten als u uw huis, muren of plafond wilt laten stucen. Deze prijzen zijn afhankelijk van meerdere variabelen, u kunt voor de prijs via onderstaand contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u meer wilt weten over onderhoudskosten en reparatiekosten, dan kunt u contact met ons opnemen middels telefoonnummer 040-2051882 of ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Ongeldige invoer
  Voeg één afbeelding toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
 9. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
 • pijler-spachtelputz-1
 • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.