Wij zijn een organisatie met ervaren stucadoors die klaar staan om mensen te helpen met hun stucwerk in de omgeving Geldrop. Hebt u muren die stucwerk vereisen? Misschien hebt u badkamers of gevels waar stucwerk van pas is? Misschien zitten er gaten in uw plafonds die verwerkt moeten worden? Wij zijn gespecialiseerd in pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz, nieuwbouw en restauratie en helpen u graag!

Werkzaamheden van stucadoor Geldrop

Qua stucwerk helpen wij u graag met de volgende drie diensten:

Pleisterwerk

Bent u opzoek naar een strakke en netjes afgewerkte muur, dan bent u opzoek naar pleisterwerk. Het voordeel van pleisterwerk is dat het toepasbaar is bij elke mogelijke ondergrond en dat het een natuurlijk product is. Hoewel, het droogt niet gelijkmatig waardoor er schilderwerk of tex-werk bij moet komen om het ook egaal af te werken. Hoewel, dit is optioneel als u hierin geïnteresseerd bent.

Sierpleister

Naast pleisterwerk leveren wij ook sierpleister, wat het tegenovergestelde is. Hierbij werken wij uw muren af middels een korrelige laag, die wordt aangebracht middels een hars laag. Hierbij hebt u zelf de keuze om de grootte van de korrels te bepalen. Daarnaast kunt u ook een kleur kiezen, waardoor schilderwerk kan worden vermeden na afloop. Het meest voorkomende sierpleisterwerk is Spachtelputz.

Marmerpleister

Wij leveren ook marmerpleister voor uw muren, wat een luxere en exclusievere stijl is. Denk hierbij aan materiaalgebruik zoals geborsteld staal, natuursteen en parelmoer, waardoor verschillende effecten en kleuren kunnen worden gebruikt. Voor deze stijl is een gladde ondergrond nodig.

Andere klussen in Geldrop

Indien u andere vakmannen nodig hebt voor zaken zoals bouw, klus of renovatiewerkzaamheden, dan kunnen wij u ook helpen! Denk hierbij aan timmermannen, schilders en loodgieters. Ook hiervoor kunt u bellen naar 040-2051882 om een offerte op te stellen en eventueel een afspraak te maken!

Kosten voor 040 stucwerk

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en details van het werk wat moet worden verricht. U kunt hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerte formulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen via het telefoonnummer 040-2051882 of ons een e-mail sturen naar ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Ongeldige invoer
  Voeg één afbeelding toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
 9. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
 • pijler-spachtelputz-1
 • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.