Bent u geinteresseerd in de hulp van een stukadoor in Eindhoven, die u kan helpen met al uw muren? Wij bij 040 Stucadoor hebben alle oplossingen voor u in huis! Wij zijn actief in Eindhoven en de hele regio die hier omheen ligt.

Wij zijn gespecialiseerd in pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz en nieuwbouw/restauraties. Hiervoor hebben wij een gespecialiseerd team van stukadoors die gegarandeerd vakwerk kunnen leveren. Zo hebt u altijd het perfecte stukwerk!

Binnenwerk door stucadoor Eindhoven

Wij bij 040 Stucadoor kunnen uw stucadoor werkzaamheden binnen én buiten het huis verzorgen. Hiermee maken wij uw muren decoratief en scherp voor het oog! Daarnaast zorgt het stukwerk voor een versteviging van uw muren.

Dit doen wij middels spachtelputz of pleisterwerk. Spachtelputz is een vorm van sierpleister, wat uw muren een afwerking met korrels geeft. Er wordt dan een hars laag aangebracht op uw muur, eventueel samen met een kleur. Hierop worden dan korrels aangebracht, waarbij u zelf kunt bepalen hoe groot deze korrels zijn.

Daarnaast verzorgen wij ook pleisterwerk. Dit is de beste optie indien u strak afgewerkte muren wilt. Het fijne hiervan is dat het toegepast kan worden bij elke ondergrond. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat pleisterwerk een natuurlijk product is, waardoor het niet gelijkmatig zal drogen. Voor een egaal resultaat, texen of schilderen wij de muren ook. Zo hoeft u niets meer te doen met uw muren, nadat wij u hebben beholpen!

Andere klussen

Wij hebben naast stucadoors ook andere vakmannen zoals schilders, loodgieters en timmermannen. Dus als u meerdere werkzaamheden hebt die verricht moeten worden, dan horen wij dit graag van u. Dan kunnen we overleggen tot hoever wij u kunnen helpen met uw kluswerkzaamheden!

U kunt via onderstaand contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen om een beter inzicht te krijgen in de prijs voor de te verrichten werkzaamheden. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen middels telefoonnummer 040-2051882 of ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij horen graag van u!

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Ongeldige invoer
  Voeg één afbeelding toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
 9. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
 • pijler-spachtelputz-1
 • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.