Hier bij 040 stucadoors staan wij klaar om u te helpen met al uw stucwerk problemen in de omgeving Best. Hebt u al stucwerk maar heeft dit vervanging nodig of wilt u uw muren laten renoveren? Dan hebben wij alle middelen in huis om u hiermee te helpen! Ons standaard team van vakmannen staan klaar voor u om u te helpen met onze drie diensten: pleisterwerk, sierpleister en marmerpleister.

Onze diensten in de omgeving Best

Wij bieden breed gezegd drie diensten aan:

Stucwerk pleisterwerk

Pleisterwerk houdt in dat de muren strak en netjes afgewerkt zullen worden. Dit geeft een professionele uitstraling en kunt u niet mee mis gaan. Het kan worden toegepast bij muren, gevels en plafonds en werkt bij elke ondergrond. Pleisterwerk is een natuurlijk product, met als gevolg dat het droogproces niet gelijkmatig zal verlopen. Om het dus egaal af te werken, zal ook schilderwerk of tex-werk plaats moeten vinden, wat wij ook voor u kunnen verzorgen.

Stucwerk sierpleister

Deze stijl van stucwerk is het tegenovergestelde van pleisterwerk. Hierbij zorgen wij voor een korrelige afwerking bij uw muren. U kunt zelf de kleur en grootte van deze korrels bepalen, wat betekent dat schilderwerk overbodig wordt. Een bekende variant van stucwerk is Spachtelputz.

Stucwerk marmerpleister

Marmerpleister is een stucwerk wat een luxe uitstraling creëert bij uw muren. Het maakt gebruik van exclusieve materialen zoals natuursteen, parelmoer of geborsteld staal om zo een luxe uitstraling te creëren. Om marmerpleister effectief toe te passen, is een gladde ondergrond nodig, zoals pleisterwerk.

Andere klussen en kosten

Indien u naast stucwerk ook andere klussen hebt waarbij u schilders, loodgieters of timmermannen nodig hebt, dan kunt u ook bij ons terecht! De kosten van onze diensten zijn afhankelijk van meerdere variabelen. U kunt via onderstaand contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen om een beter inzicht te krijgen in de prijs voor de te verrichten werkzaamheden. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen middels telefoonnummer 040-2051882 of ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij horen graag van u!

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Ongeldige invoer
  Voeg één afbeelding toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
 9. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
 • pijler-spachtelputz-1
 • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.