stukadoor-eindhovenstrak-stukcwerkrenovatie-stucwerk-stukadoor

Aan 040 stucadoor werd de vraag gesteld om het complete stucwerk voor een vrijstaand huis aan de Dorpstraat in Valkenswaard (regio Eindhoven) te verzorgen. Voor 040 stucadoor een interessant project omdat het pand een oude boerderij was en onze jarenlange ervaring nodig was in verband met de complexiteit van de slechte staat van de plafonds en muren.

Professionele stukadoor Eindhoven
De complexiteit zat met name in de doorgezakte vloerbalken waardoor er in de plafonds een kleine bolling was ontstaan, vochtschade door optrekkend vocht en draagmuren die scheef en ongelijk stonden. Via 040 klusbedrijf hebben wij de stucwerk uren en het materiaal ingeschat en de daarbij behorende offerte afgegeven. De klant ging akkoord en we werden in dit mooie totaalrenovatie project ingepland. Op basis van de technische kennis en de planning van 040 klusbedrijf was het meest efficiënte dat wij in drie werkdagen het hele huis met stucwerk zouden voorzien. Op basis daarvan hebben wij al onze specialistisch 040 stucadoors ingeschakeld zodat wij konden leveren wat we afgesproken hadden.

Advies
De klant wilde met zijn totaalrenovatie aan de buitenkant de uitstraling van de oude boerderij behouden, maar binnenshuis een strak Scandinavisch design, waardoor de keuze voor strak stucwerk in combinatie met originele hout elementen in samenwerking met 040 stucadoor al snel gemaakt was. De nieuw met oud gecombineerde dakconstructie gerenoveerd door 040 klusbedrijf, bestond uit heel veel verschillende kleine vlakken waarbij ook de mooie houten dakspanten zichtbaar moesten blijven.

Strak stucwerk door 040 stucadoor
Nadat we 040 stucadoor alle muren en plafonds grondig geïnspecteerd hebben, konden we aan de slag met het verwijden van loszittende delen, het ontvetten van muren en plafonds, behandelen van de vochtschade plekken. En scheuren, kieren, naden dichten met stuc en stuc-wapeningsgaas. De hoekprofielen werden aangebracht dit ter voorkoming van beschadiging van de hoek en om een nog strakke afwerking te krijgen. Het speciale voorstrijkmiddel werd door 040 stucadoor aangebracht zodat het pleisterwerk goed aan de muren en plafonds kon hechten.

Expertise door ervaring
Omdat de muren en plafonds nogal ongelijk waren hebben we 040 stucadoor bij sommige muren stucgeleiders geplaatst om tussen de profielen het gips (stuc) gelijkmatig te kunnen opzetten en met een rei het geheel uit te kunnen rapen (uitvlakken). Mede door de oude poreuze vervormde muren moest de gipsmortel erg dik aangebracht worden. Dit om de muren en plafonds weer super strak te krijgen, sommige delen moesten door ons 040 stucadoor iets dikker of dunner geraapt worden. Door ons vakkundig raapwerk was het hele huis nu voorzien van een super strakke en gladde muren en plafonds. In de toekomst kan de klant de muren eventueel nog voorzien van sierpleister, behang of tex.

040stucadoor Eindhoven

 • 040 stucadoor voor: advies, schuurwerk, strak pleisterwerk, spachtelputz, sierlijstwerken, ornamenten, sierpleister, cementeren, tex-spuiten en meer…
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Werkend vanuit de regio Eindhoven en omgeving
 • Afspraak is afspraak, perfecte afwerking en oplevering.
 • Gratis offerte
 • Levert snel en vakkundig.
 • Specialistische stukadoors, met jarenlange ervaring
 • Renovatie en nieuwbouw
 • pijler-pleisterwerk-sierpleister-1
 • pijler-spachtelputz-1
 • pijler-nieuwbouw-restauratie-1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040stucadoor.nl
Sitemap

040 Stucadoor
040 Stucadoor 4.9/ 5 based on 1 11 ratings.