Stucadoor Veldhoven

Indien u opzoek bent naar een professionele stucadoor in de omgeving van Veldhoven, dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bij 040 Stucadoors hebben een professioneel team van vakmannen klaarstaan om u te helpen met al uw stucwerk. Zij kunnen garanderen dat uw stucwerk er perfect uit komt te zien. Hiervoor bieden wij drie diensten aan die sterk afhankelijk zijn van ervaring en vakmanschap.

Pleister stucwerk Veldhoven

Pleisterwerk houdt simpel gezegd in, het gelijkmatig en strak afwerken van uw muren, plafonds en gevels. Het fijne van dit stucwerk is dat het toepasbaar is bij elke ondergrond van uw muren die stucwerk vereisen. Het is een natuurlijk product, wat inhoudt dat er middels schilderwerk of tex-werk achteraf moet worden gezorgd dat het egaal afgewerkt wordt. Het droogt namelijk niet gelijkmatig.

Sierpleister stucwerk Veldhoven

Middels sierpleister stucwerk kunnen wij ervoor zorgen dat uw muur een korrelige afwerking krijgt middels een aangebrachte hars laag aan uw muren, gevels of plafonds. De korrelgrootte kunt u zelf bepalen, samen met de kleur die toegepast moet worden. Aangezien er al een kleur aangebracht kan worden, hoeft u geen schilderwerk meer te regelen. De meest gebruikte vorm van sierpleister is Spachtelputz.

Marmerpleister stucwerk Veldhoven

Indien u opzoek bent naar een luxe en meer exclusieve uitstraling van uw muren, dan kan marmerpleister een zeer geschikte keuze zijn voor u. Bij marmerpleister kunnen wij gebruik maken van geborsteld staal, parelmoer of natuursteen, afhankelijk van wat u wilt en wat past bij uw ruimte. Om marmerpleister te verwerken, is er een gladde ondergrond nodig bijvoorbeeld pleisterwerk.

Restauratie en nieuwbouw Veldhoven

Ook kunnen wij u helpen met de restauratie van uw pand of woning en eventueel nieuwbouw. Wij staan klaar voor u om in de omgeving Veldhoven uw muren strak af te werken door gebruik te maken van de drie eerder genoemde technieken. Afhankelijk van uw wensen zullen wij zorgen voor een perfect resultaat.

Indien u nog oude stijlen verwerkt hebt in uw woning en deze wilt behouden, dan houden we hier rekening mee. Eventueel kunnen wij oude lijstwerken en ornamenten herstellen en stucwerk toevoegen in een oudere stijl.

Kosten voor stucwerk

Indien u geïnteresseerd bent in stucwerk in de omgeving van Veldhoven, dan horen wij graag van u. Wij zijn bereikbaar via de mail op info@040stucadoor.nl of ons telefoonnummer 040-2051882. U kunt hieronder ook vrijblijvend een offerte aanvragen middels ons offerte aanvraag formulier.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Michiel

  Top stukadoor die onze zelf gemaakte zolder glad heeft gestukt.
  Vakwerk, super strak en....goedkoop!
  Aanrader!

  Herman Smeets

  040 Stukadoor laten komen voor een offerte voor een huis te stuken, prijs was goed, gevoel ook. Werk perfect opgeleverd. Niks als lof. Ik raad deze jongens aan iedereen aan. Gr. Herman

  Ruud

  Stucen 3x slaapkamer

  Wij zijn erg blij met het stucwerk van 040 stukadoor. Netjes afgeplakt, en naderhand toen het werk klaar was ook keurig opgeruimd. Mooi werk geleverd voor een goede prijs. Dank.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×