Stucadoor Valkenswaard

Bij 040 stucadoors staan wij ten alle tijden klaar om u te helpen met stucwerk voor uw bedrijfspand, woning of andere panden in de regio Valkenswaard! Wij hebben hét vakmanteam klaarstaan om u hierin te assisteren.

Stucadoor Valkenswaard, wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven team van vakmannen in het kader van stucwerk in Valkenswaard. Wij garanderen u dat al onze werkzaamheden er, ook na schilderwerk of tex-werk, er 100% naar tevredenheid uit komt te zien. Kortom, u bent op het juiste adres bij ons! Wij hebben op dit moment drie diensten met betrekking tot stucwerk wat wij voor onze klanten uitvoeren.

Pleisterwerk Stucadoor Valkenswaard

Wanneer wij pleisterwerk voor u doen, dan zorgen wij ervoor dat uw muren er gelikt en netjes afgewerkt uit komen te zien. Deze stijl geeft een professionele strakke uitstraling en is toepasbaar bij elke ondergrond. Het is wel een natuurlijk product, wat betekent dat het drogen van de muur niet gelijkmatig zal verlopen. Uiteraard verzorgen wij ook tex-werk of schilderwerk, wat ervoor zorgt dat het netjes egaal afgewerkt is.

Sierpleister stucwerk Valkenswaard

Ook voor sierpleister staan wij klaar in Valkenswaard. Deze term houdt in dat uw muren korrelig zullen afwerkt, alsnog professioneel! Bij deze stijl van stucwerk kunt u zelf bepalen wat de kleur en grootte van de gebruikte korrels zal zijn. Oftewel, perfect afgewerkt naar uw wensen. Wanneer er tijdens het sierpleister stucwerk al gekozen is voor een kleur, dan worden schildertaken die achteraf nog moeten gebeuren overbodig!

Marmerpleister stucwerk Valkenswaard

Als laatste dienst bieden wij ook marmerpleister aan. Dit is een luxe, exclusievere stijl van stucwerk waarbij materialen zoals natuursteen, staal of parelmoer gebruikt wordt. Oftewel, een stijl perfect voor degene die een apartere, nieuwe stijl zoeken voor bij hun muren!

Bij het toepassen van marmerpleister bij uw muren, moet er wel worden gezorgd dat er een gladde ondergrond aanwezig is.

Overig gerelateerde klussen

Als u nog andere klussen hebt lopen rondom uw huis, dan kunt u ook bij 040 stucadoors terecht. Wij hebben namelijk ook loodgieters, timmermannen en schilders in dienst!

U kunt hieronder vrijblijvend het offerte formulier invullen om een schatting te krijgen van de kosten die bij uw stucwerk komen kijken. Wij zijn ook bereikbaar middels ons contactformulier. Wij hebben ook een e-mail adres info@040stucadoor.nl en telefoonnummer beschikbaar 040-2051882

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Ruud

  Stucen 3x slaapkamer

  Wij zijn erg blij met het stucwerk van 040 stukadoor. Netjes afgeplakt, en naderhand toen het werk klaar was ook keurig opgeruimd. Mooi werk geleverd voor een goede prijs. Dank.

  Rob Verharen

  Keuken totaal verbouwen

  Voor het verbouwen van onze complete keuken hebben wij in eerste instantie 040 loodgieter benaderd, gedurende het gesprek bleek dat deze in elke talk van de bouw actief zijn met gespecialiseerde vakmensen. We hebben uiteindelijk besloten om de hele verbouwing te gunnen aan de 040 groep. Dus ook 040 stukadoor werd ingeschakeld. Christiaan en Max hebben echt vakwerk geleverd, zoals ze zelf zegen de firma vlak en strak. Wij zijn over de gehele verbouwing zeer tevreden en kregen ook van het keukenbedrijf complimenten over de voorbereiding van 040 stukadoor. Echt een aanrader voor zorgeloos verbouwen. Jonge aardige vakmensen.

  Marieke van het Hoff

  Het opnieuw stucen van de gehele woning is netjes gedaan voor een scherpe prijs. Ook erg tevreden over de stucadoors zelf, nette jongens, ruimen ook alles netjes op.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×