Stucadoor Geldrop

Wij zijn een organisatie met ervaren stucadoors die klaar staan om mensen te helpen met hun stucwerk in de omgeving Geldrop. Hebt u muren die stucwerk vereisen? Misschien hebt u badkamers of gevels waar stucwerk van pas is? Misschien zitten er gaten in uw plafonds die verwerkt moeten worden? Wij zijn gespecialiseerd in pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz, nieuwbouw en restauratie en helpen u graag!

Werkzaamheden van stucadoor Geldrop

Qua stucwerk helpen wij u graag met de volgende drie diensten:

Pleisterwerk

Bent u opzoek naar een strakke en netjes afgewerkte muur, dan bent u opzoek naar pleisterwerk. Het voordeel van pleisterwerk is dat het toepasbaar is bij elke mogelijke ondergrond en dat het een natuurlijk product is. Hoewel, het droogt niet gelijkmatig waardoor er schilderwerk of tex-werk bij moet komen om het ook egaal af te werken. Hoewel, dit is optioneel als u hierin geïnteresseerd bent.

Sierpleister

Naast pleisterwerk leveren wij ook sierpleister, wat het tegenovergestelde is. Hierbij werken wij uw muren af middels een korrelige laag, die wordt aangebracht middels een hars laag. Hierbij hebt u zelf de keuze om de grootte van de korrels te bepalen. Daarnaast kunt u ook een kleur kiezen, waardoor schilderwerk kan worden vermeden na afloop. Het meest voorkomende sierpleisterwerk is Spachtelputz.

Marmerpleister

Wij leveren ook marmerpleister voor uw muren, wat een luxere en exclusievere stijl is. Denk hierbij aan materiaalgebruik zoals geborsteld staal, natuursteen en parelmoer, waardoor verschillende effecten en kleuren kunnen worden gebruikt. Voor deze stijl is een gladde ondergrond nodig.

Andere klussen in Geldrop

Indien u andere vakmannen nodig hebt voor zaken zoals bouw, klus of renovatiewerkzaamheden, dan kunnen wij u ook helpen! Denk hierbij aan timmermannen, schilders en loodgieters. Ook hiervoor kunt u bellen naar 040-2051882 om een offerte op te stellen en eventueel een afspraak te maken!

Kosten voor 040 stucwerk

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en details van het werk wat moet worden verricht. U kunt hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerte formulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen via het telefoonnummer 040-2051882 of ons een e-mail sturen naar ons e-mailadres info@040stucadoor.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Rob Verharen

  Keuken totaal verbouwen

  Voor het verbouwen van onze complete keuken hebben wij in eerste instantie 040 loodgieter benaderd, gedurende het gesprek bleek dat deze in elke talk van de bouw actief zijn met gespecialiseerde vakmensen. We hebben uiteindelijk besloten om de hele verbouwing te gunnen aan de 040 groep. Dus ook 040 stukadoor werd ingeschakeld. Christiaan en Max hebben echt vakwerk geleverd, zoals ze zelf zegen de firma vlak en strak. Wij zijn over de gehele verbouwing zeer tevreden en kregen ook van het keukenbedrijf complimenten over de voorbereiding van 040 stukadoor. Echt een aanrader voor zorgeloos verbouwen. Jonge aardige vakmensen.

  Michiel

  Top stukadoor die onze zelf gemaakte zolder glad heeft gestukt.
  Vakwerk, super strak en....goedkoop!
  Aanrader!

  N Populiers

  Stucen begane grond Sint Michielsgestel

  Afgelopen week door de 040 stucadoors uit Eindhoven/Veldhoven onze hele beneden verdieping laten stucadoren. We hebben gekozen voor pleisterwerk. Het stucwerk is dusdanig strak gemaakt dat wij het eenvoudig zelf konden schilderen. Het eindresultaat is prachtig. Wij danken Frank en Christiaan voor het geleverde vakwerk en raden deze aan iedereen aan.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×