Stucadoor Eindhoven

Bent u geinteresseerd in de hulp van een stukadoor in Eindhoven, die u kan helpen met al uw muren? Wij bij 040 Stucadoor hebben alle oplossingen voor u in huis! Wij zijn actief in Eindhoven en de hele regio die hier omheen ligt.

Wij zijn gespecialiseerd in pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz en nieuwbouw/restauraties. Hiervoor hebben wij een gespecialiseerd team van stukadoors die gegarandeerd vakwerk kunnen leveren. Zo hebt u altijd het perfecte stukwerk!

Binnenwerk door stucadoor Eindhoven

Wij bij 040 Stucadoor kunnen uw stucadoor werkzaamheden binnen én buiten het huis verzorgen. Hiermee maken wij uw muren decoratief en scherp voor het oog! Daarnaast zorgt het stukwerk voor een versteviging van uw muren.

Dit doen wij middels spachtelputz of pleisterwerk. Spachtelputz is een vorm van sierpleister, wat uw muren een afwerking met korrels geeft. Er wordt dan een hars laag aangebracht op uw muur, eventueel samen met een kleur. Hierop worden dan korrels aangebracht, waarbij u zelf kunt bepalen hoe groot deze korrels zijn.

Daarnaast verzorgen wij ook pleisterwerk. Dit is de beste optie indien u strak afgewerkte muren wilt. Het fijne hiervan is dat het toegepast kan worden bij elke ondergrond. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat pleisterwerk een natuurlijk product is, waardoor het niet gelijkmatig zal drogen. Voor een egaal resultaat, texen of schilderen wij de muren ook. Zo hoeft u niets meer te doen met uw muren, nadat wij u hebben beholpen!

Andere klussen

Wij hebben naast stucadoors ook andere vakmannen zoals schilders, loodgieters en timmermannen. Dus als u meerdere werkzaamheden hebt die verricht moeten worden, dan horen wij dit graag van u. Dan kunnen we overleggen tot hoever wij u kunnen helpen met uw kluswerkzaamheden!

U kunt via onderstaand contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen om een beter inzicht te krijgen in de prijs voor de te verrichten werkzaamheden. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen middels telefoonnummer 040-2051882 of ons mailadres info@040stucadoor.nl. Wij horen graag van u!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Ruud

  Stucen 3x slaapkamer

  Wij zijn erg blij met het stucwerk van 040 stukadoor. Netjes afgeplakt, en naderhand toen het werk klaar was ook keurig opgeruimd. Mooi werk geleverd voor een goede prijs. Dank.

  Hans

  040 Stucadoor, puik werk, blij met de nieuw gestucte wanden in onze woonkamer. Thanx

  Marieke van het Hoff

  Het opnieuw stucen van de gehele woning is netjes gedaan voor een scherpe prijs. Ook erg tevreden over de stucadoors zelf, nette jongens, ruimen ook alles netjes op.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×