Stucadoor Best

Hier bij 040 stucadoors staan wij klaar om u te helpen met al uw stucwerk problemen in de omgeving Best. Hebt u al stucwerk maar heeft dit vervanging nodig of wilt u uw muren laten renoveren? Dan hebben wij alle middelen in huis om u hiermee te helpen! Ons standaard team van vakmannen staan klaar voor u om u te helpen met onze drie diensten: pleisterwerk, sierpleister en marmerpleister.

Onze diensten in de omgeving Best

Wij bieden breed gezegd drie diensten aan:

Stucwerk pleisterwerk

Pleisterwerk houdt in dat de muren strak en netjes afgewerkt zullen worden. Dit geeft een professionele uitstraling en kunt u niet mee mis gaan. Het kan worden toegepast bij muren, gevels en plafonds en werkt bij elke ondergrond. Pleisterwerk is een natuurlijk product, met als gevolg dat het droogproces niet gelijkmatig zal verlopen. Om het dus egaal af te werken, zal ook schilderwerk of tex-werk plaats moeten vinden, wat wij ook voor u kunnen verzorgen.

Stucwerk sierpleister

Deze stijl van stucwerk is het tegenovergestelde van pleisterwerk. Hierbij zorgen wij voor een korrelige afwerking bij uw muren. U kunt zelf de kleur en grootte van deze korrels bepalen, wat betekent dat schilderwerk overbodig wordt. Een bekende variant van stucwerk is Spachtelputz.

Stucwerk marmerpleister

Marmerpleister is een stucwerk wat een luxe uitstraling creëert bij uw muren. Het maakt gebruik van exclusieve materialen zoals natuursteen, parelmoer of geborsteld staal om zo een luxe uitstraling te creëren. Om marmerpleister effectief toe te passen, is een gladde ondergrond nodig, zoals pleisterwerk.

Andere klussen en kosten

Indien u naast stucwerk ook andere klussen hebt waarbij u schilders, loodgieters of timmermannen nodig hebt, dan kunt u ook bij ons terecht! De kosten van onze diensten zijn afhankelijk van meerdere variabelen. U kunt via onderstaand contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen om een beter inzicht te krijgen in de prijs voor de te verrichten werkzaamheden. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen middels telefoonnummer 040-2051882 of ons mailadres info@040stucadoor.nl. Wij horen graag van u!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Rob Verharen

  Keuken totaal verbouwen

  Voor het verbouwen van onze complete keuken hebben wij in eerste instantie 040 loodgieter benaderd, gedurende het gesprek bleek dat deze in elke talk van de bouw actief zijn met gespecialiseerde vakmensen. We hebben uiteindelijk besloten om de hele verbouwing te gunnen aan de 040 groep. Dus ook 040 stukadoor werd ingeschakeld. Christiaan en Max hebben echt vakwerk geleverd, zoals ze zelf zegen de firma vlak en strak. Wij zijn over de gehele verbouwing zeer tevreden en kregen ook van het keukenbedrijf complimenten over de voorbereiding van 040 stukadoor. Echt een aanrader voor zorgeloos verbouwen. Jonge aardige vakmensen.

  Johan Olislagers

  Reparatiewerk

  Na de aankoop van ons huis wouden we diverse reparaties laten uitvoeren aan ons stucwerk. Volgens 040 stukadoor was dit geen probleem omdat dit pleisterwerk is. We hebben zowel wanden, plafonds en lijsten laten bijwerken en dit is ook allemaal netjes opgeschuurd zodat de schilders van 040schilder dit vervolgens mooi konden texspuiten. Beide klussen naar volledige tevredenheid uitgevoerd. Bedankt.

  N Populiers

  Stucen begane grond Sint Michielsgestel

  Afgelopen week door de 040 stucadoors uit Eindhoven/Veldhoven onze hele beneden verdieping laten stucadoren. We hebben gekozen voor pleisterwerk. Het stucwerk is dusdanig strak gemaakt dat wij het eenvoudig zelf konden schilderen. Het eindresultaat is prachtig. Wij danken Frank en Christiaan voor het geleverde vakwerk en raden deze aan iedereen aan.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×