Stucadoor stuct wanden in Veldhoven

Voor een klant in de Evestraat te Veldhoven is 040 Stucadoor uit Eindhoven gevraagd de complete woning te voorzien van stucwerk.

Het gaat hier om een oude woning.

Lees verder

Nadat 040 Stucadoor alle muren en plafonds gecontroleerd en waterpas gezet hadden, werden de eindlatten op de muren bevestigd. Omdat de muren en plafonds nogal ongelijk waren hebben we 040 Sucadoor bij sommige muren stucgeleiders geplaatst om het gips (stuc) gelijkmatig te kunnen opzetten en met een rei het geheel uit te kunnen rapen (uitvlakken). Dit om de muren en plafonds weer super strak te krijgen. Door het vakkundig raapwerk van 040 Stucadoor is het hele huis nu voorzien van super strakke en gladde muren en plafonds. In de toekomst kan de klant de muren eventueel nog voorzien van sierpleister, behang of tex.

Om de hoeken zo strak mogelijk te krijgen heeft 040 Stucadoor hoekprofielen aangebracht. De afwerklaag werd vakkundig aangebracht en met de rei hebben onze specialistische stucadoors de muren spiegelglad getrokken. De laatste bewerkingen voor het perfecte gladde eindresultaat door 040 Stucadoor was de muren en schuine plafonds na te schuren met een schuurbord en met de pleisterspaan het geheel opwrijven zodat echt alle oneffenheden verdwenen waren. De klant was heel erg tevreden met het eindresultaat.

040 Stucadoor uit Eindhoven zorgt voor alles

040 Stucadoor voor: advies, schuurwerk, strak pleisterwerk, spachtelputz, sierlijstwerken, ornamenten, sierpleister, cementeren, tex-spuiten en meer… Bij alle klussen zorgt 040 Stucadoor uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Stucadoor uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Stucadoor is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast stucwerk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, loodgieter- en kluswerk.

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Hans

040 Stucadoor, puik werk, blij met de nieuw gestucte wanden in onze woonkamer. Thanx

Start jouw project

Stucadoor nodig voor jouw project?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,3

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 9,3. Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×