Nieuwe muren? 040 Stucadoor uit Eindhoven maakt deze voor u

040 Groep is voor een klant uit Lieshout, wonend aan de Bosrand, bezig geweest met het renoveren van bungalow. 040 Stucadoor uit Eindhoven heeft hier nieuwe muren gemaakt.

De oude buiten- en binnen gevels zaten dicht met hout, deze heeft 040 Stucadoor uit Eindhoven zorgvuldig eruit gesloopt en afgevoerd. Nadat deze klus geklaard was hebben ze hier nieuwe binnen- en buiten muren van gemaakt door deze eerst te timmeren en erna te metselen. Door professionele en gecertificeerde stukadoors van 040 Stucadoor uit Eindhoven is beoordeeld of het oude pleisterwerk kon blijven of verwijderd moest worden.

Lees verder

In veel oude huizen ontstaat namelijk kalkmortel, voor beter en duurzamer resultaat kiest 040 Groep er vaak voor om dit te verwijderen, vooral bij oude huizen. Kiest 040 Stucadoor uit Eindhoven ervoor om het eraf te halen, moeten we eerst gaan voorlijmen. De voorlijm bepalen we afhankelijk van de ondergrond. Als het bijvoorbeeld metselwerk is maakt 040 Stucadoor uit Eindhoven eerst een raap laag, afhankelijk van wat de klant graag wil. Als er gekozen is voor schuur- of pleisterwerk verzorgt 040 Stucadoor uit Eindhoven ook het texwerk door middel van spuiten of doorrollen.
In dit geval was dat niet nodig. Het pleisterwerk zag er nog keurig uit, zonde om deze te verwijderen. Hier is door 040 Stucadoor uit Eindhoven gezorgd voor overal glad pleisterwerk. Erna is tex gespoten voor een mooi en afgewerkt resultaat!

Uw nieuwe huis compleet renoveren? Voor 040 Groep geen probleem.

040 Groep uit Eindhoven is gevraagd door dit jonge stel uit Lieshout om hun pas gekochte bungalow compleet te renoveren. De bungalow is gebouwd in de jaren 70 en er is 40 jaar niks meer aan gedaan. Onze vakmannen van 040 Groep uit Eindhoven zouden het druk krijgen; Het dak moest compleet vernieuwd worden, alle oude plafonds eruit en voorzien van stuukplaten stuukplafonds, overal nieuwe kozijnen, de buitenkant opnieuw voegen, alle elektra inclusief meterkast vervangen. 040 Loodgieter gaat compleet nieuw leidingwerk leggen met nieuwe CV en- waterleiding, riolering vernieuwen, nieuwe badkamer en toilet. Er zal een compleet nieuwe indeling komen.

040 Stucadoor uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Stucadoor uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Stucadoor uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Stucadoor is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast stuukwerk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, klussen en loodgieters- werk.

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Heer Wolfs

Spachtelputz aanbrengen

Door 040 stukadoor 1 wand opnieuw laten voorzien van spachtelputz in kleur. Ze hebben eerst de wand glad gemaakt en daarna de spachteputz opgebracht. Daarnaast ons ook voorzien van kleuradvies. Wij zijn erg tevreden en kunnen 040 stukadoor aan iedereen aanraden.

Start jouw project

Stucadoor nodig voor jouw project?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,3

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 9,3. Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×