040 Stucadoor uit Eindhoven stuct huis na complete verbouwing

040 Stucadoor uit Eindhoven is gevraagd door een klant, wonend op de Willem Barentzstraat, om grote delen van de woning te stucen na een complete verbouwing.

040 Stucadoor uit Eindhoven heeft op de begane grond het hele plafond gestuct waarbij ook de muren van de keuken- en woonkamer. De badkamer en het toilet op de beneden- en bovenverdieping hebben onze vakmannen uitgevlakt voor tegelwerk. 040 Stucadoor uit Eindhoven heeft ervoor gezorgd dat deze mensen nu jarenlang plezier kunnen hebben van professioneel afgewerkte muren en plafonds.

Lees verder

040 Stucadoor uit Eindhoven is gevraagd door een klant, wonend op de Willem Barentzstraat, om grote delen van de woning te stucen na een complete verbouwing. 040 Stucadoor uit Eindhoven heeft op de begane grond het hele plafond gestuct waarbij ook de muren van de keuken- en woonkamer. De badkamer en het toilet op de beneden- en bovenverdieping hebben onze vakmannen uitgevlakt voor tegelwerk. 040 Stucadoor uit Eindhoven heeft ervoor gezorgd dat deze mensen nu jarenlang plezier kunnen hebben van professioneel afgewerkte muren en plafonds.

Stucen is een intensief karwei die vraagt om de nodige kennis en materialen. Bij 040 Stucadoor uit Eindhoven werken we met gecertificeerde en professionele vakmannen. Ook werken wij samen met leveranciers waar we jarenlange ervaring mee hebben en topkwaliteit aan materiaal leveren.

040 Stucadoor uit Eindhoven verzorgd ook de voorbereiding van het tegelwerk

Naast het stucwerk heeft 040 Stucadoor uit Eindhoven er ook voor gezorgd dat het tegelwerk wordt aangelegd. Het gaat hier om de vloer en de wanden van de badkamer, toilet en keuken. 040 Stucadoor uit Eindhoven heeft na het stucen alles uitgevlakt ter voorbereiding hierop. Vervolgens zal 040 Loodgieter het sanitair aanbrengen om de verbouwing van deze ruimtes compleet te maken.

Niet alleen onze stucadoors zijn bezig geweest met de verbouwing voor deze klant. 040 Loodgieter uit Eindhoven heeft ook het leidingwerk helemaal vernieuwd en aangelegd. Onze tegelzetters zullen de badkamer, toilet en keuken betegelen, waarna onze loodgieters het sanitair kunnen plaatsen. 040 Dakdekker uit Eindhoven heeft een nieuwe dakconstructie voor de schuur gemaakt en een nieuw dak erop gebrand.

040 Stucadoor uit Eindhoven zet alle stucwerken voor u op een rijtje

Bent u er ook aan toe om uw muren of plafond aan te pakken? Bij 040 Stucadoor uit Eindhoven kunt u kiezen uit verschillende soorten stucwerk. We zetten ze hier voor u op een rijtje;

  • Spackspuitwerk
  • Behangklaar stucen
  • Plafond stucen
  • Raapwerk
  • Schuurwerk
  • Sausklaar stucen
  • Sierpleister

040 Stucadoor uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Stucadoor uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Stucadoor uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Stucadoor is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast stucwerk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, loodgieter- en klusjes werk

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Megens

Vakwerk ! Netjes met opruimen afspraken 100% naar gekomen

Start jouw project

Stucadoor nodig voor jouw project?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,3

Onze klanten beoordeelden 040 Stucadoor met een gemiddelde score van: 9,3. Wilt u weten hoe 040 Stucadoor door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Stucadoor vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×